2016/05/17

EXPO CATALUNYA AERONAUTICA 1916-2016 -3-

Més de 200 persones visitaren l'exposició durant el primer cap de setmana

Más de 200 personas visitaron la exposición durante el primer fin de semana

More than 200 visitors on the first exhibition weekend

 

MEDIA CLIPS


ALLPLANE TV


13/5/2016 (c) Conrad Miquel Antich
Clica aquí per veure el videoreportage de l'exposició emès per El Prat TV
Pulsa aquí para ver el videoreportaje emitido por El Prat TV
Click here to see the El Prat local TV coverage of the opening event


Artículo publicado en La Vanguardia, el Domingo 15 de Mayo

Article publicat a La Vanguardia, el diumenge 15 de Maig

Clica aquí per veure el reportatge d'AERIBALTA.com

CORREUS  CORREOS  MAIL


Bon dia Srs/Sres de la fundació,
Es un plaer donar-vos la més sincera enhorabona per l'excel·lent treball realitzat amb l’ Exposició commemorativa del Centenari del Desenvolupament de l'Aviació Civil a Catalunya, així com a l’últim PAC·OBERT.
Crec que és un fidel reflex de l'esforç i dedicació d'un gran equip que treballa dia a dia per conservar aquest tros d'història que és l'aviació a Catalunya, i que avui en dia és present en els cors de molts veterans i en la il·lusió i curiositat de les generacions més modernes.
Com a soci, com a alumne i com a amic us animo a tota la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya a continuar amb aquesta meravellosa tasca de la que n'estem tots tan orgullosos.
Molt bona feina.
Salutacions,


Buenos días Sres / Sras de la fundación,

Es un placer darles la más sincera enhorabuena por el excelente trabajo realizado con la Exposición conmemorativa del Centenario del Desarrollo de la Aviación Civil en Cataluña, así como el último PAC·OBERT.

Creo que es un fiel reflejo del esfuerzo y dedicación de un gran equipo que trabaja día a día para conservar este trozo de historia que es la aviación en Cataluña, y que hoy en día está presente en los corazones de muchos veteranos y en la ilusión y curiosidad de las generaciones más modernas.

Como socio, como alumno y como amigo os animo a toda la Fundación Parc Aeronàutic de Catalunya a continuar con esta maravillosa tarea de la que estamos todos tan orgullosos.

Muy buen trabajo.

Saludos,



Good morning Sirs,

It is a pleasure to give you the most sincere congratulations on the excellent work done with the exhibition commemorating the Centenary of the Development of Civil Aviation in Catalonia, as well as for the latest PAC·OBERT exhibition.

I think it is a reflection of the effort and dedication of a great team that works every day to preserve this piece of history that is the aviation in Catalonia, which today is present in the hearts of many veterans and in the enthusiasm and curiosity of the modern generations.

As a partner, as a student and as a friend I encourage all in Parc Aeronàutic de Catalunya Foundation to continue this wonderful work that we're all so proud.

A very good job.

Regards,









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada