2015/09/18

PAC·OBERT especial "Festa al Cel" 19/09/2015 Report (1)

Just després d'obrir portes ja hi havia una gran cua per veure el Phantom © FPAC - Joaquim Rodríguez

Un matí esplèndid va acompanyar, el dissabte 19, la gran afluència de visitants a l'Aeroport de Sabadell que van poder veure els helicòpters i aeronaus amb motor alternatiu que es van exhibit per la tarda i el diumenge pel matí sobre les platges de Mataró.

19/9/2015 © FPAC - Joaquim Rodríguez


El Soci Benefactor Nº 306 i el Soci Benefactor Voluntari Nº 140 van ser agraciats amb un vol* en una aeronau clàssica de la FPAC. 

* Els vols tindran lloc durant el PAC.OBERT programat pel 18 d'Octubre de 2015 o en data anterior a acordar. Per acordar els detalls del vol s'agrairà que els premiats contactin per correu electrònic amb: OPERACIONS@FPAC.ORG 

L'anècdota del dia va ser la sessió fotogràfica d'una parella de nuvis, ell pilot acrobàtic © FPAC - Joaquim Rodríguez

La FPAC va participar a la Festa al Cel, el dissabte º i el  diumenge * amb l'exhibició de les següents aeronaus:
  • Zlin Akrobat EC-BDS pilotada per en Carles Martí º*
  • Bü 131 EC-DAU pilotada per n'Albert Blanchart º*
  • Bü 131 EC-FUU pilotada per en Josep Llàcer º*
  • Do 27 EC-CHQ pilotada per en Rafa Molina º*
  • PA 18 EC-LND pilotada per en Xavier Esteller *
lamentablement, i per un problema de disponibilitat d'espai lliure per la presa i envol de la pancarta, la PA-18 EC-JBP pilotada per en Guillem Sánchez-Checa no va poder participar-hi, dissabte, exhibint el logo i la imatge de la FPAC. Gràcies a la variació que es va poder fer als arranjaments d'aparcament d'aeronaus, a Sabadell, diumenge va poder obrir l'exhibició dels avions de la FPAC amb una destacada nota de color amb la que va anar realtzant cadascuna de les elegants passades realitzades per els Pilots Voluntaris de la Fundació.

No us perdeu el proper post dedicat a les exhibicions en vol sobre les platges de Mataró, de la "Festa al Cel 2015" una exhibició aeronàutica que enguany celebrava el seu vintè aniversari.
Cartell publicat per AENA


Una mañana espléndida acompañó, el Sábado 19, la gran afluencia de visitantes que acudieron al Aeropuerto de Sabadell para ver de cerca los helicópteros y aeronaves con motor de pistón que se exhibieron en vuelo por la tarde y durante la mañana del Domingo sobre las playas de Mataró.

Recién abierta la exhibición se formaron grandes colas para ver las aeronaves © FPAC - Enric Pujol


El Socio Benefactor Nº 306 y el Socio Benefactor Voluntario Nº 140, resultaron agraciados con un vuelo* en una Aeronave Clásica de la FPAC.

*Los vuelos tendrán lugar durante el PAC.OBERT planeado para el 18 de Octubre de 2015 o en facha anterior a acordar. Para acordar los detalles del vuelo se agradecerá que los premiados contacten por correo electrónico con: OPERACIONS@FPAC.ORG


19/9/2015 © FPAC - Joaquim Rodríguez


La FPAC partició en la Festa al Cel el ºSábado y *Domingo con las siguientes aeronaves:
  • Zlin Akrobat EC-BDS pilotada por Carles Martí º*
  • Bücker 131 EC-DAU pilotada por Albert Blanchart º*
  • Bücker 131 EC-FUU pilotada por Josep Llàcer º*
  • Dornier 27 EC-CHQ pilotada por Rafa Molina º*
  • Piper PA18 EC-LND pilotada por Xavier Esteller *
lamentablemente, y por un problema de disponibilidad de espacio libre para enganchar y arrastrar la pancarta, la Piper PA18 EC-JBP pilotada por Guillem Sànchez-Checa no pudo participar el Sábado junto con las anteriores aeronaves exhibiendo el logo y la imagen de la FPAC. 
Sin embargo y gracias a una variación en la disposición del aparcamiento de aeronaves en Sabadell, el Domingo pudo abrir la exhibición de los aviones de la FPAC, realzando así con una destacada nota de color cada una de las elegantes pasadas realizadas por los Pilotos Voluntarios de la Fundación.
 
No se pierdan la próxima entrada dedicada a las exhibiciones en vuelo sobre las playas de Mataró de la  "Festa al Cel 2015" una exhibición aeronáutica que este año celebraba su vigésimo aniversario. 

En la parte inferior del Layout de la Exposiciónse ven los cinco aviones con los que ha participado la FPAC, en el Hangar-Taller también se ha podido ver otra Bu131 en la que se están realizando operaciones de mantenimiento correctivo.

On Saturday 19th a hugue public inflow enjoyed a glorious aeronautics morning at Sabadell Airport.  The static step-in exhibition included many helicopters and propeller aircraft participating on Saturday evening and Sunday morning "Festa al Cel" airshow over the Mataró beaches

Long lines to step into the aircraft were permenents since the doors opening © FPAC - Enric Pujol

The FPAC Benefactor Member Nº 306 and the Volunteer Benefactor Member Nº 140, have been awarded a flight* on a FPAC Classic Airplane.
* The flights can be scheduled, either on October 18th PAC·OBERT exhibition, or on a previous date. To agree on the details of the flight please email to: OPERACIONS@FPAC.ORG

19/9/2015 © FPAC - Joaquim Rodríguez


The fleet of the FPAC that flew at "Festa al Cel" airshow, on º Saturday afternoon and * Sunday morning was:
  • Zlin Akrobat EC-BDS commanded by Carles Martí º*
  • Bücker 131 EC-DAU commanded by Albert Blanchart º*
  • Bücker 131 EC-FUU commanded by Josep Llacer º*
  • Dornier 27 EC-CHQ commanded by Rafa Molina º*
  • Piper PA18 EC-LND commanded by Xavier Esteller *
unfortunately, a problem of physical clearance to drag and fly the banner, impeded the Piper PA18 EC-JBP commanded by Guillem Sánchez-Checa to open the FPAC slot displaying the logo and image of the FPAC.
A re-arrangement of the apron assigned positions, at Sabadell, allowed to do it on Sunday, so the very large FPAC banner put a beautiful note of colour to each one of the elegant fly overs executed by the Volunteer Pilots of the Foundation.  

Don't miss the next post dedicated to "2015 Festa al Cel" airshow that this year celebrated its 20th anniversary.


To cope with the hugue number of visitors, three parking facilities and a supplemental entrance to the airport precinct have had to be set.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada