2014/02/11

VIRTUAL PILOTS @ FPAC

Pilots virtuals de visita a la FPAC

Pilotos virtuales de visita a la FPAC

Virtual Pilots visited the FPAC

 

 

El passat dissabte 18 de gener, un grup de pilots virtuals de diversos "esquadrons" (Escuadrón 69, Cavallers del Cel, III/JG.52, Escuadrón RedEye) varen visitar les instal·lacions del Parc Aeronàutic de Catalunya. La visita aquesta vegada estava centrada al voltant del F-4C de la col·lecció.
En Paco Val, cap del voluntaris involucrats en la restauració del Phantom va fer una magnífica explicació sobre l'avió: des del procés d'adquisició i transport fins a detalls tècnics del F-4. 
A continuació es va procedir a la visita física a l'avió, i els pilots van poder pujar a ambdues cabines per a contemplar de primera mà l'extraordinari treball dut a terme per aquest grup de voluntaris.
Finalitzada la visita al F-4 (en dues etapes degut a la pluja), van poder visitar els hangars de la Fundació acompanyats per el cap de Taller, i veure d'aprop alguns dels avions que sovint volen en les batalles dels cels virtuals, com el Polikarpov I-153 Txaika, així com les feines que s'estan realitzant a l'hangar escola-taller.

Si vols vsistar el Phantom i conèixer tots els detalls de l'avió i la seva restauració demana'ns-ho per e-mail a PACVISITA@GMAIL.COM




El pasado sábado 18 de enero, un grupo de pilotos virtuales de distintos "escuadrones" (Escuadrón 69, Cavallers del Cel, III/JG.52, Escuadrón RedEye) visitaron las instalaciones del Parc Aeronàutic de Catalunya. La visita esta vez estava centrada alrededor del F-4C de la colección.
Paco Val, jefe de los voluntarios involucrados en la restauración del Phantom hizo una magnífica explicación sobre el avión: desde el proceso de adquisición y transporte hasta los detalles técnicos del F-4. 
A continuación se procedió a la visita física al avión y los pilotos pudieron subir a ambas cabinas para contemplar de primera mano el extraordinario trabajo llevado a cabo por este grupo de voluntarios.
Finalizada la visita al F-4 (en dos etapas, debido a la lluvia), pudieron visitar los hangares de la Fundación acompañados por el jefe de Taller y ver de cerca algunos de los aviones que a menudo vuelan en las batallas de los cielos virtuales, como el Polikarpov I-153 Chaika, así como los trabajos que se están realizando en la escuela taller.

Si quieres visitar el Phantom y comocer todos sus detalles y los avatares de su restauración escribenos a PACVISITA@GMAIL.COM




On January saturday 18th, a group of virtual pilots from different "squadrons" (Escuadrón 69, Cavallers del Cel, III/JG.52, Escuadrón RedEye) visited the Parc Aeronàutic de Catalunya installations. This time the visit was centered around the collection's F-4C.
Mr. Paco Val, Chief of the Volunteers involved in the Phantom restoration made a magnificient explanation of the aircraft: from the acquisition and transporting process to the technical details of the F-4. 
The visit followed with the overview of the aircraft and some of the pilots could enter both cockpits to see the extraordinary work that has been performed by these volunteers.
After the visit to the F-4 (in two stages because of the rain), they could visit the Foundation hangars' accompanied by the Workshop chief and watch closely some of the planes they often fly in their virtual skies battles, such as the Polikarpov I-153 Txaika, and the work that is being realised in the Workshop- School.

Should you like to visit the Phantom and be informed o its details and the restoration process, please send us a mail to PACVISITA@GMAIL.COM



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada