2013/04/29

PAC Obert 2013-05-19 - Report

Sis Visions - Seis Visiones - Six Visions

Un matí esplendorós acompanyà a les més de duescentes persones que participaren en el PAC Obert 1305. La concentració de Seat 600 del Club 600 de Barcelona resultà espectacular, les imatges que compartim a continuació en son testimoni.  A l'hora del carrusel el vent creuat no deixà que volessin ni les tres Bucker ni la Super Cub EC-JJL. Tampoc volà la Vespa, que està pendent de un vol de prova per confirmar que el sistema d'alimentació de combustible deixa de donar ensurts. Un cop volada, la Mentor ha entrat en quarentena fins que es determini per qué indicà erròniament la posició del tren d'aterratge.  El sorteig del vol en avió clàssic va anar al Soci Benefactor Nº 206.
 
Una mañana esplendorosa acompañó a las más de doscientas personas que participaron en el "PAC Obert" 1305. La concentración de Seat 600 del Club 600 de Barcelona resultó espectacular, las imágenes que compartimos a continuación lo demuestran. A la hora del carrusel el viento cruzado no dejó que volaran ni las tres Bucker ni la Super Cub EC-JJL. Tampoco voló la Vespa, que está pendiente de un vuelo de prueba para confirmar que el sistema de alimentación de combustible deja de dar sustos. Una vez volada, la Mentor ha entrado en cuarentena hasta que se determine por qué indicó erróneamente la posición del tren de aterrizaje.   El sorteo del vuelo en avión clásico agració al Socio benefactor N º 206.

A glorious morning accompanied the more than two hundred people participating in the "PAC Obert" 1305. The concentration of the Club 600 Barcelona classic cars was impressive. The following images are testimony. By the time of carousel the crosswind impeded the flight of the three Bucker and of the Super Cub EC-JJL. Nor the Vespa could fly since is pending of a test flight to confirm that the fuel feed system stops giving scares. Once flown, the Mentor has entered into quarantine until it is determined why incorrectly indicated the landing gear position.   The draw for a flight in a classic plane went to the Benefactor member No. 206.

La d'en Quim Rodríguez

 

 











 





La d'en Jordi Rull


 Un spotter fotografiant la Piper escortada per dos Seat 600.

Línia de Bückers i Seats 600.

 Una de les novetats, el Turbulent EC-YAG de Igualada (LEIG)

 El motoveler Falke SF-28 EC HEF. també de Igualada (LEIG)

 Petits i grans van gaudir de poder accedir i fotografiarse a la cabina del Texan gràcies a la escala-plataforma feta per els voluntaris.

El Texan sens dubte va ser una de les atraccions del  PAC Obert 1305.


La d'en Vicenç González












En Quim Rodríguez, Voluntari i Spotter

Els Pilots i Voluntaris, tots curosos de la situació de vent creuat.

Els voluntaris de manteniment son clau en les operacions de vol.


La d'en Josep Carles Martínez


















































La dels Aprenents-Alumnes





















En Josep Carles Martínez documentant el PAC Obert

















La dels Seat 600