2014/09/28

PAC.OBERT 27/9/2014 FESTA AL CEL



La cua va ser permanent fins passades les 13:00
©Cristòfol Jordà - FPAC

Més de 2.700 persones assisteixen a la jornada de portes obertes PAC.OBERT.

Els visitants pugueren disfrutar de ben a prop, de 10:00 a 14:00 a l'aeroport de Sabadell, passejant entre els helicòpters i avions mitjans que participaran demà diumenge a la Festa al Cel

Des de les 09:00 ja hi havia gent esperant. L'obertura es retardà mitja hora per retràs en l'estacionament d'alguns dels avions de la exhibició.

L'hangar de la FPAC es va tindre que tancar al públic perque l'obligatori registre de visitants, la logística d'entrada i el control de la integritat de les aeronaus requerí la dedicació de tots els voluntaris disponibles.

I més que ni haguessin hagut! Tothom hauria estat molt benvingut per col·laborar com voluntari de la FPAC.

A més del Texan i del Phantom, la flota de la FPAC va estar representada per las tres Bücker en exhibició estàtica. la Mentor en vol d'entrenament i el Super Saeta que va sobrevolar l'exhibició camí de l'entrenament sobre les platges de Mataró.

Tenint en compte que el dia 28 hi pot haver males condicione meteorológicas a l'aeroport de Reus, base del Super Saeta, acabat l'entrenament l'avió va aterrar a l'aeroport de Girona on passà la nit hangarat. 

Cap migdia la cua arrivaba mes enllà de l'Aeroclub, del Saeta
HA-200D i del T-33 de la FPAC  © Cristòfol Jordà - FPAC


Mas de 2.700 personas asisten a la jornada de puertas abiertas PAC.OBERT.

Los visitantes pudieron disfrutan desde muy cerca, en el aeropuerto de Sabadell, de 10:00 a 14:00 paseando entre los helicópteros y aviones de tamaño medio que participarán mañana Domingo 28 en la Festa al cel.

Desde las 09:00 había público esperando. La a pertura se tratrasó una media hora por la llegada tardía al estacionamiento de algunos aviones participantes.

El hangar de la FPAC tuvo que permanecer cerrado al público porque el obligatorio registro de visitantes, la logística de entrada y el control de la integridad de las aeronaves requirió la dedicación de todos los voluntarios disponibles.

Como hubo que multiplicarse, más voluntarios hubiesen sido mas que bienvenidos!  

Además del Texan y del Phantom, la flota de la FPAC estuvo representada por las tres Bücker en exhibición estática, la Mentor en vuelo de entrenamiento y el Super Saeta que sobrevoló la exhibición, en ruta a la costa de Mataró sobre la que realizó su entrenamiento.

Ante la mala previsión meteorológica para el dia 28 en el aeropuerto de Reus, base del Super Saeta, el avión aterrizó en el aeropuerto de Girona donde quedó hangarado.



También fueron permanentes las colas de familias con niños para
visitar las cabinas del Phantom y del Texan  ©  Cristòfol Jordà - FPAC



Las tres Bücker de la FPAC  también fueron centro de
atracción familiar©  Cristòfol Jordà - FPAC


More than 2.700 attendants enjoyed at Sabadell airport the PAC.OBERT "open aprons" day. 

All helicopters and almost all medium-small airplanes that will participate on the Sunday's 28th Festa al Cel airshow were stationed at a visitors reach on the PAC.OBERT grounds.

Since 09:00 visitors lined patiently awaiting for the opening. It had to be delayed by half an hour due to the late arrival at the apron of some aircraft.

The FPAC workshop-school hangar had to remaine closed since all volunteers were required to register and attend the visitors as well as for taking care of the aircraft integrity and the logistic of visitors.

Since they had to multiply themselves, more volunteers would have been welcomed!


Long queues of families with kids to visit the Phantom and the Texan cockpits
were  as is usual in regular PAC.OBERT ©  Cristòfol Jordà - FPAC

Although the FPAC hangar opened the doors ©  Cristòfol Jordà - FPAC



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada